gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

Zoals al eerder aangekondigd komt op zaterdag 11 mei 2019 de band FolkLaw naar onze huiskamer om het 38e huisconcert van Folk At Home te verzorgen. FolkLaw tourde door Europa spelend op festivals, concerten en optredens gevend, waarbij ze vrienden en fans wonnen! Beschreven als "Stijlvolle gepassioneerde folkrock" door het tijdschrift R2, krijgen FolkLaw's liedjes en muziek uw tenen gegarandeerd aan het tikken, uw brein aan het denken en uw voeten aan het dansen!

FolkLaw (voor link)

FolkLaw's virtuose vioolspel en doorgroefde zang hebben de radiogolven van radiozenders over de hele wereld bereikt, van BBC tot Radio Caroline, en hun energieke en boeiende podiumoptreden heeft ertoe geleid dat FolkLaw wordt beschreven als "een van de meest opwindende acts op het podium"! Sinds de oprichting in 2009 heeft FolkLaw meer dan 400 concerten gespeeld in kunstcentra, folkclubs en op festivals, zoals het Great British Folk Festival, Monmouth Festival, Lichfield Folk Festival, Banbury Folk Festival en Swanage Folk Festival, daarbij artiesten zoals Seth Lakeman, Ade Edmondson, Hayseed Dixie en de Wurzels ondersteunend.
Ds: zorg dat u deze avond niet mist!! We gaan er weer een feestje van maken en kijken er zlf ook enorm naar uit!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 4 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.