gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

We gaan eerst lekker van ons zomerreces genieten, maar niet al te lang, want op zaterdag 12 oktober 2019 vindt alweer het 40e (!) huisconcert plaats. Dit keer met de Ier Colum Sands. Een singer/songwriter die omschreven wordt als een "storyteller" pur sang, zowel in zijn presentatie als in zijn songs. Een bevlogen en maatschappelijk betrokken muzikant uit de beroemde Ierse familie Sands. Veelal optredend met de hele familie (Ben Sands, Tommy Sands, Anne Sands en dus ook Colum). In die familieband zaten vroeger ook hun kinderen die in 2014 de zelfstandige band Na Leanai zijn gaan vormen en die in maart onder die naam ook hier opgetreden hebben.

Colum Sands (voor nieuws)

Maar nu komt hij dus solo voor een hele tour door Nederland en Duitsland! Colum Sands is een man die je net mag missen!!! Prachtige liedjes,waarvan er vele door anderen gecoverd worden, mooie verhalen, maar vooral ook een ongelooflijke dosis Ierse humor, het wordt een vrolijke avond! Onder de knop Media kunt u al van een aantal van zijn liedjes genieten!
Ds: zorg dat u dit optreden niet mist!! We gaan er weer een feestje van maken en kijken er zlf ook enorm naar uit!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 4 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.