gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

Op zondagmiddag 23 juni 2019 komt in onze huiskamer Bob Fox optreden, de man die de oorzaak is geweest van ons initiatief tot het organiseren van huisconcerten, ook al weet hij daar zelf niet zoveel van af natuurlijk. Een uit Noord-Engeland afkomstige zanger met een werkelijk prachtige en warme stem, die zichzelf fantastisch op de gitaar of piano kan begeleiden. Deze Bob Fox hadden wij live in "onze" pub in Engeland op zien treden en toen we bericht kregen dat hij ook naar Nederland zou komen (we praten nu over 2010) wilden we hem natuurlijk opnieuw horen, want we waren zr onder de indruk van hem. De plek waar we naar hem konden gaan kijken, bleek een huiskamer in Den Haag te zijn (Dank je wel Karin Pronk!!) en het concept van dat huiskamerconcert sprak ons z aan, dat we (na hl lang aarzelen en moed verzamelen) zelf dus ook begonnen zijn met het organiseren van kleinschalige concerten in ons eigen huis. Ik mag wel zeggen met vl plezier en succes!

Bob Fox (voor nieuws)

En nu komt hij dus naar ons!!! Wat valt er over hem te vertellen? Bob is gn singer-songwriter, hij zingt nummers van anderen en dat doet hij prachtig. Zowel songs van Ralph McTell (schrijver van het beroemde Streets of London), Jez Lowe (zoals u weet n van mijn idolen), Billy Mitchell en vele, vele anderen als van bijvoorbeeld De Beatles. In Groot-Brittani is hij de laatste jaren vooral veel bezig geweest als de "songman" in het theaterspektakel War Horse, met welke productie hij langdurig in Londens West End gestaan heeft, door de UK getoerd heeft en zelfs mee naar Zuid-Afrika geweest is. Daarbij is hij actief in allerlei "samenwerkingsverbanden", zoals samen met o.a. Jez Lowe in The Pitmen Pots. Hij heeft net weer een toernee door Australi achter de rug en komt op 23 juni voor n concert naar Nederland, naar ons dus!! Heel speciaal! Voorproefjes van hoe Bob klinkt, kunt u weer vinden onder de knop "Media" Dit concert betreft een middagconcert!! Let dus goed op de aanvangstijd!! Om te zorgen dat mensen zowel vr als n het concert nog wat bezigheden in kunnen plannen, laten we de muziek beginnen om 16:00 uur. In de pauze zullen er wat minder hapjes zijn, maar na afloop van het concert rond half 7 wordt er gezorgd voor soepen en een broodje (of 2 haha). Daarom vragen we u om bij uw reservering aan te geven of u van die soep en dat broodje mee blijft genieten en of u dieetwensen of allergien hebt.
Ds: zorg dat u deze middag niet mist!! We gaan er weer een feestje van maken en kijken er zlf ook enorm naar uit!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 4 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.