gitaar FOLK  AT  HOME
Huiskamerconcerten in Tilburg
viool

Nieuws:

                                      Click here for English version                  Click here for nieuws-archief

De kop is eraf! Met een heerlijk en zeer druk bezocht concert van Anthony John Clarke is gisteren het nieuwe seizoen van Folk at Home van start gegaan. En wát voor een start! Anthony John is niet voor niets onze állereerste artiest geweest 7 jaar geleden en dat heeft hij gisterenavond maar weer eens bewezen! Véél humor, veel entertainment en prachtige songs. Wat wil een mens nog meer!
Bij deze wil ik iedereen bedanken die erbij aanwezig was en niet op de laatste plaats Annique, Ralf en Arie die telkens weer onvermoeibaar hard werken om onze concertavonden mogelijk te maken. En daarnaast natuurlijk ook Roel Zoontjens die ons zo geweldig helpt door steeds al het serviesgoed te leveren, wat we weer vuil in de krat terug mogen geven! Hoera!
Maar vooral een extra complimentje ook aan jullie, bezoekers; een kwartier voor aanvang van het concert zei Anthony John tegen mij: wat heerst hier een geweldige sfeer, wat een leuk publiek! En daarmee maken jullie onze concerten dus mede tot een groot succes!

En dan nu het volgende concert: eigenlijk is het nauwelijks meer nodig de groep die op donderdag (let op!!!) 22 november 2018 bij ons in de huiskamer komt te staan, Other Roads, te introduceren. De reden dat zij op donderdag komen is heel simpel: ze zijn zó goed dat ik ze in het weekend niet zou kunnen betalen!! 't Is maar dat u het weet!
Op de eerste plaats is het een groep die bij velen van jullie al bekend is en daarmee ook hun kwaliteiten. Other Roads bestaat uit de muzikanten Pete Abbott, Gregor Borland en Dave Whalmisley. Pete Abbott speelde samen met Gregor Borland jarenlang in de band van de legendarische John Wright. Na diens overlijden besloot Pete (die op dat moment al veel songs voor John schreef) samen met Gregor (die al geruime tijd de arrangementen maakte voor de band) de traditie en de muziek van John voort te zetten en zij vonden een derde bandlid in de figuur van Dave.
Wie deze band al eens gehoord heeft, zal nú meteen ongetwijfeld kaartjes willen reserveren.

Other Roads (voor nieuws 2018)

Zowel Pete als Dave zijn intussen gerenommeerde singer/songwriters, die ook een solo carrière opgebouwd hebben en samen met de buitengewoon getalenteerde Schotse vioolspeler Gregor maken zij Other Roads tot een band van uitzonderlijke hoogstaand niveau. Zij spelen voornamelijk eigen werk, soms vermengd met vioolarrangementen van traditionele melodieën en hun prachtige stemmen, hele mooie songs en getalenteerd instrumentaal spel maken deze band tot een van de beste in hun genre. Het is niet voor niets dat zij er élk jaar in slagen volle toernees door zowel Nederland als Duitsland te maken, waarbij zij vrijwel altijd weer teruggevraagd worden op de podia waar ze gespeeld hebben.

Er zijn nú al 44 plaatsen gereserveerd!!! Het wordt dus rénnen voor wie zich nog van een stoel wil verzekeren! Om maar met het Engelse televisieprogramma 'Bargain Hunt' te spreken: quality always sells!!
Daarbij een kleine waarschuwing vooraf: met ingang van dit seizoen wordt de bijdrage in de kosten wanneer er een band optreedt standaard 15 euro. We moeten dit helaas wel doen, om de gages voor de artiesten te kunnen blijven waarborgen en jullie tóch te kunnen blijven trakteren op de overheerlijke appeltaarten en glaasjes wijn!

Reserveren kan dus vanaf nu al!

Onder de knop "Media" kunt u vast een voorproefje horen van de muziek van Other Roads.

Wij kijken enorm naar dit concert uit en zouden het leuk vinden u op 22 november 2018 te mogen begroeten!

Onder de knop "Foto's" kunt u de foto's vinden van alle voorgaande concerten.

Er liggen op dit moment dus nog 6 concerten vast, waarvan u de data kunt vinden onder de knop "Agenda"

Daarom: zet de datum 22 november 2018 in uw agenda, zorg ervoor dat er niets anders tussen komt op die datum, reserveer via deze site en verzeker u van de beste zitplaatsen!!

Zoals gebruikelijk vinden wij het heerlijk om na afloop van het concert een sessie te houden, dus bespeelt u een instrument neem dat dan mee of zingt u liever blijf dan alstublieft zolang als u wilt.

Wilt u méér informatie over het "hoe en wat" van onze concerten en wilt u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor de huisconcerten automatisch ontvangen, klik dan hier om op onze verzendlijst te worden opgenomen.